چسب نواری فوم: انواع، کاربرد، صنایع و ویژگی ها
- تاریخ انتشار:
- نویسنده: مدیر
مقدمه: نوار چسب فومی، مزایای فوم که به صورت انعطاف پذیر فضای بین دو سطح را پر می کند، را با چسب دو طرفه که چسبندگی دائمی را تضمین می کند، ترکیب می نماید. چسب نواری فومی یک ابزار کاربردی برای انواع پروژه ها است که هم در مصارف خانگی و هم در کاربردهای حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد. از این نوار چسب می توان در داخل خانه برای نصب آیینه ها یا حتی در حمام برای نگهدارنده های صابون یا قلاب های حوله استفاده کرد.
مطلب پیشنهادی: نوار چسب چیست؟ راهنمای کامل فنی نوارچسب
چسب نواری فوم اغلب برای درزگیری استفاده می شود تا فضای بین سطوح را پوشش داده و از نفوذ یا خروج مایعات، هوا یا گرد و غبار جلوگیری کند. همچنین از این نوار برای نصب تابلوهای نمایشی، کاهش صدا و جلوگیری از آسیب های ناشی از ارتعاش بین دو سطح استفاده می شود. نوار چسب های فومی می توانند در صنایع مختلف مانند ساختمان سازی، خودروسازی، صنایع دستی، دکوراسیون منزل، الکترونیک، تابلوهای تبلیغاتی، صنعتی و دیگر کاربردها مورد استفاده قرار گیرند.
نوار چسب فومی چیست؟
چسب نواری فوم، یک محصول چسبنده بسیار پرکاربرد است که در اشکال مختلفی موجود است. معمولاً این نوار چسب از یک ماده فومی ساخته می شود که یک یا هر دو طرف آن با چسب پوشانده شده است. این ویژگی، به آن امکان می دهد تا در طیف گسترده ای از کارها مانند نصب، درزگیری و عایق بندی استفاده شود. نوار چسب فومی اغلب در شرایطی به کار می رود که نوار چسب سنتی و معمولی نمی تواند عملکرد مشابهی را در آن شرایط ارائه دهد، مانند سطوح ناهموار یا در محیط هایی با نوسانات دمایی.
به بیان دیگر چسب نواری فوم، نوعی نوار چسب حساس به فشار است که از فوم ساخته شده و دارای یکی از مواد مختلف پشتیبان است. این نوار چسب می تواند در یک طرف یا هر دو طرف خود، چسب داشته باشد.
این محصول در طول ها، عرض ها، ضخامت ها و رنگ های مختلف عرضه می شود، به همین دلیل محصولی چندکاره می باشد که به راحتی می تواند برای طیف گستردهای از کاربردها و محیط ها در صنایع مختلف، مورد استفاده قرار گیرد.
نوار چسب فومی عمدتاً در مواقعی استفاده می شود که دو سطح، ناهموار یا بدون بافت باشند. به دلیل خاصیت اسفنجی و انعطف پذیر بودن آن، این نوار چسب به راحتی می تواند چنین سطوحی را در جای خود ثابت نگه دارد. نوار چسب های دو طرفه برای اتصال دو سطح به یکدیگر ایده آل هستند، در حالی که نوار چسب های یک طرفه برای کارهایی مانند درزگیری و آب بندی مناسب هستند.
انواع چسب نواری فوم
نوار چسب فومی در انواع مختلفی موجود است که هر کدام ویژگی ها و مزایای خاص خود را دارند. رایج ترین انواع چسب نواری فوم عبارتند از:
نوار چسب فوم یک طرفه
چسب نواری فوم یک طرفه معمولاً برای آب بندی و جلوگیری از لغزش استفاده می شود. این نوع نوار چسب، یک راه حل قوی برای نصب در انواع محیط های مختلف ارائه می دهد. انواع نوارهای فومی یک طرفه همچنین برای استفاده در سطوح ناهموار یا زمانی که احتمال انقباض یا انبساط وجود دارد، ایده آل هستند. برخی از انواع نوار چسب فوم یک طرفه نیز از نیروی فشار برای ایجاد آب بندی در برابر هوا، گرد و غبار یا رطوبت استفاده می کنند که این ویژگی، به مواد استفاده شده در نوار چسب بستگی دارد.
مطلب پیشنهادی: نوار چسب یک طرفه چیست؟
نوار چسب فوم دو طرفه
چسب نواری فوم دو طرفه کاربرد های متعددی دارد، از جمله نصب و چسباندن. همچنین می تواند بسته به نیاز استفاده کننده، برای آب بندی نیز مورد استفاده قرار گیرد. استفاده از بیش از یک نوار چسب می تواند راهی سریع و مؤثر برای اتصال دو ماده نامنظم به یکدیگر فراهم کند. این نوع نوار چسب همچنین برای محیط هایی که تغییرات دمایی در آن رایج است و به ویژه برای کار با موادی که تحت این شرایط نرخ انبساط متفاوتی دارند، ایده آل است. دلیل آن انعطاف پذیری، سازگاری و توزیع قوی تنش ها است که نوار چسب فوم دو طرفه این ها را ارائه می دهد.
مطلب پیشنهادی: چسب دو طرفه چیست؟ کاربرد، مزایا، انواع و نحوه انتخاب
علاوه بر نوع نوار چسب فوم، شما می توانید آن ها را بر اساس رنگ یا ماده پشتیبان استفاده شده در آن ها نیز دسته بندی کنید. با این حال، رایج ترین انواع نوار چسب فوم معمولاً همان انواع یک طرفه و دو طرفه هستند.
مطلب پیشنهادی: نحوه انتخاب نوار چسب دو طرفه بصورت گام به گام
انواع دیگر نوار چسب فوم
یک روش ساده دیگر برای تعیین انواع مختلف چسب نواری فوم، طبقه بندی آن بر اساس رنگ است. رنگ سفید معمولاً انتخاب محبوب تری است زیرا به خوبی با انواع مختلف محیط ها سازگار است. اما گزینه های دیگری نیز برای برآورده کردن نیازهای مختلف وجود دارند. انتخاب های رنگی معمول، شامل موارد زیر هستند:
- نوار چسب فوم سفید
- نوار چسب فوم سیاه
- نوار چسب فوم خاکستری
- نوار چسب فوم شفاف
همچنین می توان چسب نواری فوم را بر اساس نوع ماده پشتیبان به کار رفته در آن طبقه بندی کرد. برخی از انواع اصلی آن در زیر آورده شده است:
مطلب پیشنهادی: انواع نوار چسب و کاربردهای آن ها
چسب نواری فوم پی وی سی (PVC)
نوار چسب فوم پی وی سی، یک راه حل چسبنده قابل اعتماد و پایدار ارائه می دهد. این نوع نوار در طول ها، عرض ها و ضخامت های مختلفی موجود است.
چسب نواری فوم سیلیکونی
نوار چسب فوم سیلیکونی، پیوندی قوی و پایدار ارائه می دهد و می تواند روی طیف وسیعی از مواد مختلف اعمال شود.
چسب نواری فوم پلی اتیلن (PE)
چسب نواری فوم پلی اتیلن، برای کاهش صدا و لرزش ایده آل است و همچنین می تواند به جبران انبساط یا انقباض مواد که با سرعت های مختلف اتفاق می افتد، کمک کند.
چسب نواری فوم اکریلیک
چسب نواری فوم اکریلیک، انعطاف پذیر و کشسان است و یک راه حل بسیار متنوع ارائه می دهد. این نوع نوار دارای استحکام بالا و دوام بلند مدت است.
نوار چسب فوم برای چه مواردی استفاده می شود؟
چسب نواری فوم کاربردهای گسترده ای دارد و برای استفاده در صنایع مختلفی مناسب است. برخی از رایج ترین کاربرد های نوار چسب فوم شامل آب بندی، عایق کاری، کاهش صدا و استفاده به عنوان واشر است. این نوار چسب می تواند در صنعت خودروسازی برای آب بندی پنجره ها و درها، در صنعت ساخت و ساز برای عایق بندی و مقاوم سازی در برابر انواع شرایط آب و هوایی، و در صنعت الکترونیک برای نصب قطعات و ایجاد عایق استفاده شود.
کاربردهای اصلی نوار چسب فومی چیست؟
اتصال مواد
نوار چسب های دو طرفه می توانند مواد مختلفی مانند پلاک های اسم، نقشه ها، قطعات کوچک ریخته گری و سایر موارد را به هم متصل کنند. چسب نواری فوم دو طرفه PE مخصوص شیشه و پنجره، با چسب قدرتمند دوطرفه، گزینه ای عالی برای اتصال دو ماده از جمله سطوح بافت دار یا نامنظم است. این نوار چسب در برابر رطوبت، اسیدها، روغن و چربی مقاوم است. همچنین می توان از آن برای کاهش صدا و لرزش استفاده کرد و در دو رنگ مشکی یا سفید موجود است.
مطلب پیشنهادی: نوار چسب BOPP چیست؟ انواع کاربردها، مزایا و معایب
نصب کردن
نوار چسب فومی گزینه ای عالی برای نصب یا آویزان کردن اجسام سنگین است.
از چسب نواری فوم می توان برای نصب یا آویزان کردن موارد زیر استفاده کرد:
- تابلوهای تبلیغاتی در محیط های فروشگاهی
- آینه ها یا قاب عکس ها
- قلاب ها یا میله های حوله
- هر چیزی که برای نصب آن نخواهید سوراخی با پیچ یا میخ ایجاد کنید.
عایق کاری سطوح
از نوار چسب فومی می توان برای پر کردن فضای خالی بین دو سطح استفاده کرد، فضایی که ممکن است در غیر این صورت، باعث ورود هوا، آب یا گرد و غبار شود. چسب نواری فوم برای پروژه های ساختمانی بسیار مفید است، به ویژه در مواقعی که پر کردن شکاف ها برای جلوگیری از ورود هوا یا رطوبت از بیرون به داخل اهمیت دارد. این کار می تواند از ایجاد آسیب های احتمالی جلوگیری کرده و هزینه های سرمایش یا گرمایش را کاهش دهد. همچنین، نوار چسب فوم می تواند مانع از خراشیده شدن رنگ دیوار توسط پشت آینه ها یا تصاویر سنگین شود.
مطلب پیشنهادی: رایج ترین انواع چسب های دو طرفه: ویژگی و کاربرد
درزگیری
نوار درزگیر، یک نوار چسب فومی است که در اطراف پنجره ها و درها برای جلوگیری از ورود هوا، گرد و غبار، خاک و رطوبت به داخل ساختمان استفاده می شود و همچنین می تواند از خروج هوای خنک یا گرم جلوگیری کند. نوار چسب های فومی بزرگ تر می توانند برای درزگیری و آب بندی شکاف های بزرگ، مانند شکاف هایی که هنگام نصب کولر ایجاد می شوند، مورد استفاده قرار گیرند.
کاهش صدا
چسب نواری فوم می تواند به کاهش صدا و لرزش ها در ماشین آلات یا تجهیزات صوتی کمک کند.
مطلب پیشنهادی: چسب دو طرفه سلولزی چیست؟ ویژگی ها و کاربردها
مسدود کردن نور
چسب نواری فوم می تواند نور را در شکاف ها و سوراخ های کوچک یا فضاهای موجود در درها و پنجره ها مسدود کند.
اتصال مکانیکی
چسب فوم می تواند جایگزین اتصالات مکانیکی مانند پیچ ها یا مهره ها شود، که می توانند هزینه بر باشند و در محیط های فشار بالا مانند کاربردهای خودرویی باعث اصطکاک شوند. چسب گزینه بهتری است زمانی که نمی خواهید سوراخ های سوراخ دار ایجاد کنید.
می توانید به جای استفاده از اتصالات مکانیکی مانند پیچ ها یا مهره ها که ممکن است هزینه بر باشند و در محیط های پرفشاری مانند خودروسازی ها، اصطکاک ایجاد کنند، از نوار چسب فومی استفاده کنید. هنگامی که نمی خواهید سوراخ های نفوذی باقی بماند، استفاده از نوار چسب گزینه بهتری است.
جایگزینی پیچ یا مهره
چون می توان چسب نواری فوم را زیر سطح پنهان کرد، اغلب استفاده از آن به جای پیچ یا مهره، از نظر ظاهری جذاب تر است. همچنین نوار چسب فوم می تواند لرزش هایی که ممکن است در محیط های پرفشار باعث آسیب شوند را کاهش دهد.
مزایای نوار چسب فوم
استفاده از چسب نواری فوم مزایای زیادی دارد که آن را به انتخابی محبوب برای کاربردهای متنوع تبدیل کرده است. برخی از مزایای کلیدی نوار چسب فوم عبارتند از:
- عملکرد عالی به عنوان عایق برای عایق بندی ساختمان
- دارای ویژگی مقاومت در برابر ضربه است.
- از سطوح محافظت کرده و آن ها را پوشش می دهد.
- در برابر تغییرات دمایی عملکردی قوی دارد.
- به کاهش صدا کمک کرده و دارای خواص ضد لرزش است.
- مناسب برای استفاده در محیط های داخلی و خارجی
- در برابر رطوبت، مقاومت دارد.
- انعطاف پذیری برای استفاده با انواع مختلف مواد
- دارای ویژگی های ضد لغزش است
- در برابر گرد و غبار و آلودگی مقاوم است.
صنایع استفاده کننده از نوار چسب فوم
چسب نواری فوم در بسیاری از صنایع و کسب و کارها کاربرد دارد. در این جا به چند نمونه از صنایعی که استفاده از نوار چسب فوم در آن ها ضروری و مفید است، اشاره شده است:
مطلب پیشنهادی: کاربردهای نوار چسب: انواع نوار چسب و کاربردهای آن
دکوراسیون منزل
مردان و زنان حرفه ای در زمینه دکوراسیون خانه (که به عنوان پیمانکاران دکوراسیون منزل شناخته می شوند) می توانند از انواع مختلف چسب، از جمله چسب نواری فوم و نوار چسب های دیگر مانند نوار چسب برزنتی، برای تعمیر، چسباندن یا عایق بندی خانه یا ساختمان های تجاری استفاده کنند. همچنین، صاحبان خانه، کارمندان دفاتر، مدیران رستوران ها و سایر افراد می توانند از این چسب ها برای انجام همین تعمیرات بهره ببرند.
صنعت خودروسازی
نوار چسب فومی می تواند برای چسباندن اقلامی مانند آرم ها، آب بندی شکاف ها و به عنوان عایق برای درها و صندوق عقب استفاده شود.
کارخانه ها و دفاتر
چسب نواری فوم می تواند به عنوان پد و برای کاهش صدا و لرزش در تجهیزات صنعتی بزرگ و ماشین آلات کوچک تر که در سایر دفاتر و مکان ها مورد استفاده قرار می گیرند، استفاده شود. این نوار چسب می تواند در هر مکانی که نیاز به پر کردن شکاف یا کاهش صدا و لرزش باشد، به کار رود.
مطلب پیشنهادی: چسب نواری چیست؟ راهنمای کامل انواع، مزایا، کاربردها
طول ها و ضخامت های چسب نواری فوم
نوار چسب فوم در طول ها و ضخامت های متنوعی عرضه می شود تا نیازهای مختلف را برای کاربردهای گوناگون برآورده کند. انتخاب چسب نواری فوم مناسب در نهایت به نیازهای خاص پروژه شما بستگی دارد.
رول های نوار چسب فوم معمولاً در طول های 66 متر، 33 متر و 10 متر عرضه می شوند. همچنین چسب نواری فوم در ضخامت های مختلفی در دسترس است که رایج ترین آن ها شامل 0.8 میلی متر، 1.1 میلی متر و 1.6 میلی متر است.
چگونه می توان از چسب نواری فومی در پروژه ها استفاده کرد؟
چسب نواری فوم به خوبی به سطوح مختلف از جمله چوب، شیشه و آلومینیوم می چسبد و می تواند در شرایط مختلفی از جمله گرما و رطوبت مقاومت کند. این ماده قابل اعتماد و مقرون به صرفه، در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، ساخت و ساز، سیستم های تهویه مطبوع، نصب تابلوهای فروشگاهی و پروژه های خانگی استفاده می شود.
این نوع نوار چسب می تواند در پروژه های مختلفی به کار رود:
کارهای خانگی
صاحبان خانه و افراد علاقه مند به کارهای فنی (دست به آچار) می توانند برای تعمیر قسمت هایی از خانه های خود از نوار چسب فوم استفاده کنند. تقریباً هر سطحی در یک خانه معمولی، دفتر یا ساختمان تجاری می تواند با استفاده از چسب نواری فوم به هم متصل شود.
سرگرمی ها و کارهای شخصی
علاقه مندان به کارهای هنری یا سرگرمی های مختلف می توانند از چسب نواری فوم برای کارهایی که نیاز به چسباندن سطوح یا پر کردن شکاف ها دارند، استفاده کنند.
پروژه های خودرویی
چسب نواری فوم می تواند در خودروها و کامیون ها برای چسباندن آرم ها و درزگیری و عایق بندی قطعات مختلف خودرو مانند پنجره ها، صندوق عقب، سقف های شیشه ای (سانروف) و درها مورد استفاده قرار گیرد.
ساخت و ساز
نوار چسب فوم می تواند در هر کاربردی که نیاز به پر کردن شکاف ها داشته باشد، مانند نوارهای درزگیر اطراف پنجره ها، واشرهای درب و چارچوب درب ها یا عایق سازی، به کار رود. این نوار چسب میتواند از ورود رطوبت، گرد و غبار، کثیفی و نور به داخل جلوگیری کرده و به بهینه سازی دمای داخلی کمک کند.
صنعت تهویه مطبوع
چسب نواری فوم در صنعت تهویه مطبوع، برای مهر و موم کردن شکاف ها و فضاها در سیستم های کانال کشی تهویه و عایق کاری استفاده می شود.
نحوه انتخاب صحیح نوع چسب نواری فوم
هنگام انتخاب نوار چسب فوم برای کار خود، بسیار مهم است که عرض، ضخامت و نوع چسب مناسب برای کارتان را پیدا کنید. گزینه های زیادی برای پاسخ گویی به نیازهای کاری شما وجود دارد، از جمله نوار چسب دو طرفه و گزینه هایی با ضخامت و عرض مختلف. دانستن این که کدام نوع چسب برای نیازهای شما ایده آل است، در تصمیم گیری برای خرید بسیار مهم است. شما می توانید بین نوار چسب فوم آکریلیک، نور چسب فوم لاستیکی یا چسب نواری فوم پلیاتیلن انتخاب کنید.
نوار چسب فوم اکریلیک
به عنوان مثال، چسب نواری فوم ااکریلیک دارای پیوند چسبی نسبتاً قوی است که برای پروژه هایی که در معرض فضای باز، به ویژه رطوبت یا شرایط گرمایی بالا یا متغیر قرار دارند، ایده آل است. این نوار چسب در برابر شرایط آب وهوایی و همچنین مواد شیمیایی مقاوم است. اگر در حال درزگیری یک پنجره یا کار بر روی سیستم تهویه مطبوع هستید، بهتر است از نوار چسب اکریلیک استفاده کنید.
نوار چسب فوم اکریلیک برای موارد زیر مناسب است:
- چسباندن مواد خارجی در معرض حرارت و رطوبت بالا
- استفاده به عنوان عایق و درزگیر
- آب بندی و عایق کاری یک سیستم تهویه مطبوع برای مقاومت در برابر نوسانات دمایی
- ایجد یک درزگیر مقاوم در برابر آب
- چسباندن جعبه های کارتن
- درزگیری برای درب سوله یا درب گاراژ
چسب نواری فوم پلی اتیلن
نوار چسب فوم پلی اتیلن بیشتر برای استفاده های داخلی ترجیح داده می شود، زیرا به خوبی به سطوح نامنظم و سطوحی که معمولاً در داخل منزل یافت می شوند، مانند پلاستیک، می چسبد. این چسب با سطوح مختلف کاملاً تطابق دارد و می تواند به راحتی به بافت های نامنظم و سطوح زبر بچسبد. همچنین، چسب نواری فوم پلیاتیلن دارای فشردگی عالی است، بنابراین برای استفاده به عنوان پد یا پوشش محافظ نیز بسیار مناسب است.
نوار چسب پلی اتیلن را برای موارد زیر انتخاب کنید:
- آویزان کردن تابلوها در کسب و کار شما
- نصب آینه ها و سایر وسایل
- چسباندن به سطوح نامنظم
- چسباندن سریع اجسام
- اتصال و نصب اقلامی مانند تابلوی اسم و تابلوهای تبلیغاتی
- آب بندی درب و پنجره ها
- واشرها و درزگیرها روی ماشین آلات
- کاهش صدا و عایق بندی
- کاهش لرزش برای ماشین آلات صنعتی
- ساخت درزگیر ضد آب و ضد شعله
- نصب تابلوها و نمایشگرهای تبلیغاتی در محل فروش
چسب نواری فوم چگونه اعمال می شود؟
همیشه قبل از استفاده از هر محصول، احتیاط ها و دستورالعمل های تولیدکننده آن را به دقت مطالعه کنید. قبل از این که چسب را اعمال کنید و برای ایجاد حداکثر چسبندگی، اطمینان حاصل کنید که سطوح تمیز و خشک باشند. الکل ایزوپروپیل یک حلال معمولی برای تمیز کردن سطوح است. هنگام اعمال چسب، از فشار ثابت استفاده کنید تا تماس بهتری برقرار شود و فقط در محدوده دمایی ایده آلی که در دستورالعمل محصول ذکر شده است، این کار را انجام دهید.
از کجا میتوان نوار چسب بیشتری خرید؟
مجموعه ما نوار چسب های مختلفی را برای صنایع گوناگون از جمله ساخت و ساز، الکترونیک، پوشاک، سرگرمی ها، چاپ، حمل و نقل، لولهکشی، تهویه مطبوع، صوتی و تصویری، و حتی صنعت هوافضا ارائه می دهد.
علاوه بر انواع نوار چسب های فوم که در این مقاله توضیح داده شده، مجموعه ما صدها نوع نوار چسب دیگر در رنگ ها، عرض ها، ضخامت ها و سبک های مختلف نیز ارائه می دهد. برای خرید و مشاهده انواع مختلف نوار چسب ها، میتوانید به وب سایت ما مراجعه کنید.
سوالات متداول
آیا نوار چسب فوم ضد آب است؟
برخی از انواع نوار چسب فومی، ضد آب هستند، اما این ویژگی برای تمامی نوار چسب های فوم صدق نمی کند. برای اطمینان از این ویژگی، لازم است مواد به کار رفته و دستورالعمل های تولیدکننده را بررسی کنید.
چسب نواری فوم ضد آب، معمولاً از موادی با ساختار سلولی بسته ساخته شده است، زیرا این نوع ساختار در برآورده کردن نیازهای ضد آب بودن بسیار مؤثر است.
نوار چسب فوم ضد آب، به طور ایده آل برای کاربردهای ساختمانی مناسب است، از جمله در پوشش سقف و عایق بندی درب، پنجره و صندوق پستی. این ویژگی به این دلیل است که چسب نواری فوم در محیط های خارجی باید بتواند با تغییرات آب و هوایی و نوسانات دما که در طول سال رخ می دهند، سازگار باشد.
چگونه نوار چسب فوم دو طرفه را از سطح جدا کنیم؟
جدا کردن و کندن نوار چسب فوم دو طرفه می تواند کمی دشوار باشد، اما روش های مختلفی برای این کار وجود دارد. ساده ترین روش برای کندن چسب نواری فوم دو طرفه چسبناک، اعمال حرارت موضعی به آن است. با استفاده از گرما، چسب باقی مانده نرم شده و نوار چسب فوم راحت تر از دیوار جدا می شود.
مطلب پیشنهادی: نحوه کندن چسب دو طرفه از روی دیوار
برای این کار می توانید از سشوار یا سشوار حرارتی استفاده کنید. حرارت را به مدت چند ثانیه بر روی چسب نواری فوم اعمال کنید تا چسب شل شود. سپس می توانید نوار چسب را به آرامی از سطح جدا کنید. در صورتی که چسب بر روی سطح باقی بماند، می توانید از یک پاک کننده مخصوص یا الکل برای پاکسازی آن استفاده کنید.
نوار چسب فوم انبساطی چگونه عمل میکند؟
چسب نواری فوم انبساطی یک محصول نرم و انعطاف پذیر است که مشابه انواع نوار چسب های استاندارد عمل می کند. با این حال، تفاوت اصلی آن این است که وقتی نوار چسب از طرف فوم جدا می شود، فوم به طول مشخصی کشیده می شود.
این نوار چسب عمدتاً در ساختمان های مسکونی برای کارهای ساختمانی خانگی استفاده می شود. چسب نواری فوم انبساطی به عنوان یک ماده درزگیر و عایق به کار می رود و به دلیل ویژگی های انعطاف پذیری و قابلیت شکل دهی آسان، برای استفاده در مناطق ناهموار یا با دسترسی سخت بسیار مناسب است.
مقدمه: لابراتوار نوار چسب، میتواند انواع متعددی از نوار چسب های یک طرفه را برای کاربردهای صنعتی، پزشکی و چسباندن
مقدمه: چسب نواری یکی از بزرگترین اختراعات بشر در طول تاریخ به شمار می آیند. آن ها به قدری کاربردی
مقدمه: به ندرت کسی با نوار چسب ها بیگانه است. شما می توانید یکی از آن ها را منزل، دفتر
مقدمه: اگر صحبت از برندهای نوار چسب دو طرفه شد، باید بدانید که برندهای متعددی در بازار وجود دارند، اما
مقدمه:نوار چسب ها به عنوان یکی از ابزارهای پرکاربرد و انعطاف پذیر در صنایع مختلف شناخته می شوند و نقش
مقدمه: چسب دو طرفه چیست؟ هدف اصلی نوار چسب دو طرفه، چسباندن سطوح (سطوح تماس) دو جسم به یکدیگر است
مقدمه: انسان ها از ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد از نوار چسب ها استفاده کردهاند، یعنی بیش از ۶۰۰۰ سال
مقدمه: در این راهنمای جامع درباره همهی چیزهای مربوط به نوار چسب، ما چندین سال تجربه خود را با شما